Professionell flyttfirma i Strängnäs

Att välja rätt i djungeln av logistikföretag är inte alltid helt lätt. Flyttekspressen är däremot ett säkert kort om du värdesätter noggrant arbete, lång erfarenhet och konkurrenskraftiga priser. Vänd dig till oss om du behöver en flyttfirma i Strängnäs.

Kunden i centrum

För oss på Flyttekspressen är det viktigt att våra kunder har fullt förtroende för oss och vårt arbete. Vi strävar ständigt efter att utveckla kundnöjdheten och därför ger vi garanti på alla våra tjänster. Att flytta med oss – din lokala flyttfirma i Strängnäs – är både smidigt och billigt.

Tjugo år i branschen

Välj en flyttfirma som vet vad de gör. Flyttekspressen har nästan tjugo års erfarenhet av flytt, transport och städ. Vi vet helt enkelt vad kunderna vill ha och ser till att ge dem det. Kontakta oss om du vill veta hur vi kan hjälpa dig med just din flytt.

Ring oss i Strängnäs på 0152-71 57 62 eller fyll i vårt offertformulär för flytthjälp i Strängnäs

Expert på bohagsflytt i Strängnäs

Ska du flytta ditt bohag i Strängnäs? Överlåt arbetet till oss på Flyttekspressen. Vi packar, emballerar, transporterar och monterar. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga med sitt val och erbjuder därför en 100 % nöjdgaranti.

Läs mer: Bohagsflytt

Hjälp med kontorsflytt i Strängnäs

Letar du efter en pålitlig flyttfirma som kan se till att kontorsflytten i Strängnäs förlöper utan problem? Oavsett om det gäller ett stort eller litet företag eller om du vill flytta på en vardag eller en helg har vi flexibla lösningar som passar just ditt kontor.

Läs mer: Kontorsflytt

Expert på företagsflytt i Strängnäs

Att hitta rätt flyttfirma för företagsflytt i Strängnäs är inte så svårt som man kan tro. Välj oss! Flyttekspressens flyttservice är både professionell och prisvärd och anpassar sig efter just dina önskemål och behov.

Läs mer: Företagsflytt

Boka oss för flyttstädning i Strängnäs

En flytt innebär ofta att bostaden blir smutsigare än vanligt. Och städning stjäl både tid och ork. Låt i stället oss på Flyttekspressen ta hand om din städning. Vi är experter på flyttstädning utan att för den skull vara särskilt dyra.

Läs mer: Flyttstädning Strängnäs
Back to top