Magasinering för alla behov

Har du inte plats för alla prylar och möbler i bostaden? Ska du flytta och behöver lagra dina tillhörigheter någonstans under tiden? Lösningen är enkel: förvara ditt bohag hos oss i Enköping. I samband med flytt eller flyttstädning dyker det ofta upp föremål som man inte har behov av för tillfället men som man inte vill göra sig av med. Att hyra magasinering via oss är både smidigt och enkelt. För att tillgodose alla behov har vi flera olika stora förråd, stora som små, för att du ska kunna hitta ett som passar dig. På det viset kan du snabbt och enkelt lagra allt som du inte behöver just för tillfället, oavsett om det gäller endast ett par möbler eller ett helt bohag. Med oss blir det enkelt att hyra det som behövs för den magasinering du är i behov av. Du kan även känna dig trygg med det faktum att alla våra förråd är säkra.

Rimliga priser

Eftersom vi anser att det inte ska vara dyrt att hyra ett förråd för ens tillhörigheter ligger kostnaden på endast 80 kronor per kubikmeter och månad. Dessa rimliga priser gör det möjligt för dig att magasinera det som du just nu inte kan ha hemma eller som du behöver förvara tillfälligt tills det att flytten är genomförd. Om du vill komma åt ditt bohag under magasineringstiden är det inga problem, det tillkommer endast en avgift för en så kallad magasinsöppning. Du kan därför gå in i just ditt förråd mellan 8-16 på vardagar för en kostnad av 400kr/tim. Behöver du få tillgång till magasinet övrig tid? Då ordnar vi det, den enda skillnaden är att timkostnaden då är 600kr/tim. Det gör att du alltid kan få tillgång till det du behöver, oavsett tid på dygnet.

Lång branschvana

Med lång erfarenhet av branschen och professionell personal kan du känna dig trygg med att vi är rätt val när det kommer till magasinering i närheten av Stockholm. Vi är noga med att alltid hålla hög service på alla våra tjänster vad gäller lagring, och om du vill veta mer om våra lösningar avseende magasinering i Enköping kan du närhelst ringa oss på 0171-61 92 21. Du är även varmt välkommen att kontakta oss, så ser vi till att du får den hjälp du är i behov av. Välkommen.