Flyttstädning med nöjdhetsgaranti

För att en flytt ska kunna genomföras snabbt och smidigt är det många som uppskattar att få hjälp med städningen. Vi på Flyttekspressen utför flyttstädning i hela området kring Stockholm, från Västerås och Enköping till Strängnäs och Uppsala. Oavsett om det är ett privat hem eller ett större kontor som ska städas kan ni vända er till oss, med lång branschvana och professionell personal ser vi inte bara till att utföra er flyttstäd till ett rimligt pris - den utförs även med en nöjdhetsgaranti. Du kan därför vara säker på att bli nöjd med det resultat vi lämnar efter oss. Så, vad är det som ingår?

Grundlig flyttstädning i alla rum

I vardagsrum, sovrum och hall gör vi rent golv och lister samt putsar alla fönster, både in- och utsida samt mellan glasen. Vi rengör på och bakom element, våttorkar golv och gör rent innerdörrar. Även skåp och garderober gör vi rena samt alla eluttag och strömbrytare. Väggar och tak gör vi rena från damm. Denna städning utförs i alla rum i ert hem men köket och badrummet får utöver detta även ytterligare behandling.

I köket görs spisen rent ovan och under samt sidorna och bakom. Kokplattorna och dess kanter görs rent likaså. Spisfläkten, kåpan och filtret samt ugnen och värmeskåpet/bakplåtsskåpet blir också rengjorda samt de plåtar och galler som ingår i ugnen. Har ni många skåp? Det spelar ingen roll, vi gör rent alla inuti. Vi tar även hand om kaklet och kryddhyllan. Diskbänk, vask och skärbräda torkas av. Kylen och frysen rengörs invändigt och utvändigt om möjligt, samt alla snickerier som kan tänkas finnas i ert kök.

I badrummet gör vi rent toalettstolen och tvättstället, både in- och utsidan. Alla rör och kakelväggar torkas av och görs rena, och om badkar finns tas även detta om hand. Golvbrunnen städas likaså.

Fläckfritt resultat

När ni vänder er till oss på Flyttekspressen för er flyttstädning kan ni räkna med att ni kommer att bli nöjda. Vår kunniga städpersonal lämnar alltid ett fläckfritt resultat efter sig för att ni ska kunna lämna ert gamla hem eller kontor bakom er med gott samvete, oavsett om det är ett litet eller stort städuppdrag ni ger oss. Kontakta oss redan idag och låt oss utföra en städning som motsvarar förväntningarna.

Skriva ut checklista för flyttstäd

(.pdf - kräver Adobe Reader. Hämta Adobe Reader gratis)

Räkna själv ut offert för flyttstäd direkt online!

flyttstad